Fillers

Ejal 40

een Italiaans preparaat met niet-verknoopt hyaluronzuur, aanbevolen voor slappe, uitgedroogde, droge, blootgestelde aan UV-straling

huid met striae, verkleuring.

Dankzij het gebruik van de nieuwste generatie hyaluronzuur met een gemiddeld molecuulgewicht wordt de basisstructuur van de ECM (Extra Cellular Matrix) extracellulaire matrix opnieuw opgebouwd,

wordt de omgeving voor de nieuw opkomende bouwcomponenten van de huid voorbereid en wordt de het natuurlijke vermogen van fibroblasten om collageen te produceren wordt verhoogd.

Het preparaat bevat puur, niet-verknoopt hyaluronzuur zonder toevoegingen of chemische versterkers, waardoor het volkomen veilig is. De optimale hoeveelheid en concentratie hyaluronzuur in de voorgevulde spuit - 40 mg / 2 ml is voldoende om 2 gebieden te ontwikkelen.

Een bijkomend voordeel van het product is de mogelijkheid om een ‚Äč‚Äčinnovatieve techniek te gebruiken voor het introduceren van het preparaat - 4 BRP (BioRevitalizationPoint).

Door het aantal puncties te beperken tot 4 plaatsen wordt het risico op zwelling geminimaliseerd en pijn verminderd met behoud van een optimale effectiviteit.rimpels gladstrijken,


algemene verbetering van de huidconditie,
verbeterde flexibiliteit en spanning,
verbetering van het gezicht ovaal,
revitalisering,
als inleidende therapie voor behandelingen met fillers,
voor slappe, vochtarme, droge huid, blootgesteld aan UV-straling en airconditioning, huid met striae, verkleuring.
Samenstelling:

HA-concentratie: Risico`s


Bij het injecteren van hyaluronzuur onderhuids bestaat altijd het gevaar van infectie.

De hyaluronzuur gel moet niet gebruikt worden op plekken waar men last heeft van huidziekten, ontstekingen of gerelateerde condities.

Patiënten die medicijnen gebruiken zoals bloedverdunners, pijnstillers en ontstekingsremmers kunnen bij de injectie een verhoogde kans op kneuzingen en bloedingen ervaren.

Gebruik
Gebruik de hyaluronzuur gel niet in combinatie met andere substanties die men injecteert. Ga niet combineren en experimenteren. Gebruik de hyaluronzuur niet op een plaats waar een ander permanent implantaat zit.

Men doet er verstandig aan hyaluronzuur niet te gebruiken bij mensen die onrealistisch verwachtingen er op nahouden.

Na gebruik 
Stel na gebruik het behandelde gebied niet bloot aan zonlicht.

Dit houdt dus in niet vol in de zon of onder de zonnebank.

In ieder geval niet zolang het behandelde gebied last heeft van zwellingen en/of roodheid.

Wanneer men na een hyaluronzuur gel injectie een laser behandeling, chemische peeling of elke andere intensieve huidbehandeling onder gaat bestaat de kans op een ontstekingsreactie aan de kant van de injectie.

Dit geldt ook wanneer men twee hyaluronzuur behandelingen te snel op elkaar uitvoert. Voor dat men een tweede behandeling inzet is het raadzaam de huid compleet te laten herstellen.

NFINI Premium Filler Body   

is een gel van cross-linked, hooggeconcentreerd hyaluronzuur voor het herstellen of vergroten van het volume van zachte weefsels en het modelleren van het lichaamsoppervlak.

Het is perfect voor het egaliseren van uitgebreide atrofieën, polysucational ongelijkheden en volumetrische behandelingen van het lichaam.

Gewijd aan het contouren van het figuur in gebieden zoals billen, kuiten of handen.

Wanneer het product op de huid wordt aangebracht, vergroot het het volume van het weefsel en vult het het huiddefect op.

Het feit dat de huid volume en glad krijgt, is te danken aan het hoge gehalte aan cross-linked hyaluronzuur en het vermogen om water te binden.

Het product is geleidelijk resorbeerbaar en het weefselversterkende effect houdt ongeveer 6-8 maanden aan en verdwijnt na die tijd, maar regelmatige aanvullende behandelingen helpen het corrigerende effect te consolideren.

INFINI Premium Filler Body wordt aanbevolen voor:

volume geven aan de slappe huid
lichaamsmodellering en contouren

Borst

decolleté

knieën


bilvergroting


correctie van de kuitvorm


hand verjonging

prijs per behandeling  € 229,00


INFINI Premium Filler Body

is een steriele, eenfasige, polymere vulgel voor cross-linked hyaluronzuur van niet-dierlijke oorsprong.