Huid verstevigen dmv

Wat is PDRN?
En wat doet het voor  de huid


HYAMELY PDRN Huidbehandeling
PDRN (Polydeoxyribonucleotide) is een gepatenteerd en geregistreerd geneesmiddel dat verschillende activiteiten heeft: weefselherstel, anti-ischemisch en ontstekingsremmend. Deze therapeutische eigenschappen suggereren het gebruik ervan in de regeneratieve geneeskunde en bij diabetische voetulcera. PDRN is een natuurlijk voorkomende bouwsteen in je DNA die helpt bij het herstellen van beschadigde huidcellen en het stimuleren van de collageenproductie.

Wat is Hyamely-zalminjectie?
Hyamely-zalminjectie is een behandeling van PDRN gemaakt van DNA (nucleïnezuur) geëxtraheerd uit zalm, ingebracht in huidweefsel, helpt beschadigde of verouderende huidregeneratie, herstelt het anti-verouderingseffect.
Eén injectieflacon bevat 15 mg actief bestanddeel (PDRN)
Wat zijn de voordelen van de HYAMELY PDRN-huidbehandeling?
(1) De dermis van de huid is bedekt met het vezelachtige net van collageen en elastine, zodat de huid een beschermende film vormt
(2) Bevorder celactivering en help de huid oxidatie te weerstaan
(3) Bevorder de productie van vezelige knopcellen, verbeter de stevigheid, maak de huid witter en zachter, verbeter de huidskleur en verbeter de zachtheid van de huid
(4) Verbeter het vermogen van huidherstel en -regeneratie
(5) Verklein de poriën, verwijder acnevlekken, rood bloed, vervaag vlekken, verbeter de huidkwaliteit

Hoe ziet de procedure eruit?
Voorafgaand aan de procedure zullen onze ervaren therapeuten een plaatselijke verdovende crème aanbrengen op het te behandelen gebied, zodat uw behandeling zo comfortabel mogelijk zal zijn.
Tijdens de procedure wordt de PRDN-behandeling met een heel klein naaldje in uw huid geïnjecteerd om de downtime zo veel mogelijk te beperken.
Hoewel de uitvaltijd afhangt van het huidtype van het individu, is deze over het algemeen minimaal. U kunt direct na uw behandeling wat roodheid en kleine bultjes op uw huid ervaren, maar dit zou binnen een uur of minder moeten verdwijnen.   

per behandeling €200,00

minimaal 2 behandelingen  (2de behandeling-10%)